Arkiv / mars 2012

Chill

Hallo! Sitter å hører på tidenes lengste regnvær akuratt nå...HERREGUD! Har regnet hele uka ( mener det, konstant regn hver dag..) Nå er det vel på det værste... Blir så trist av regnvær...- Nok om det!

Holder på å lage vafler :) Venter på at de skal "svelle" ferdig. Gjorde unna alle leksene på tirsdag, så nå har jeg fri :) Var i svømmehallen i går ( fikk kjøpt noen nye treningssko og )

Conversene som jeg skrev om for en stund siden har forresten også kommet, for 4-5 dager siden. Love them ♥

Blir nok ikke bilder i dette innlegget....mistet kamera, har lett siden vi flyttet hit :( Kansje på tide med et nytt? Er jo over to år.

SNAKKES! ♥

 

Skrevet: 22.mar.2012 / 20:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

OVERSKRIFT #20785

Hey! Flink til å oppdatere? Hah... Blogglysten har vært nede i noen dager, men NÅ er jeg tilbake.

Jeg var jo i Oppdal i helgen. Det var veldig gøy! Kjørte i to timer ( nesten ). Kom fram i 18-tiden. Hotellet var superfint! På lørdag spilte vi curling, gikk helt greit egentlig, men fikk en skade på kneet. Jeg og Pappa dro til svømmehallen senere på dagen :)

På søndag dro vi på slalom. Jeg skulle stå på slalom for første gang!! Kan vel egentlig ikke si at det var det beste jeg har vært med på... fikk noen fall for å si det sånn. Men ble jo litt bedre ettervært.

Skal til Vassfjellet med trinnet i morgen, skal kjøre slalom da... Blir sikkert gøy ;)

 

Talks later ;)

Skrevet: 13.mar.2012 / 16:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Call me maybe

Carly Rae Jepsen: Call Me Maybe

Helt hekta!!

 Hva synes du om sangen?

 

 

Skrevet: 08.mar.2012 / 19:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Klar for helg!!

Hei <3 Kom hjem fra skolen i dag, og var såå klar for helg og Oppdaltur, men neida. En dag igjen på skolen! Virkelig tidenes lengste skoleuke. Har ihverfall gjort unna alle prøver og lekser denne uka, så nå kan jeg slappe av i kveld, for første gang på en stund.


Sorry for dårlig webcambilde, finner ikke kameraet...

 

Noen andre som gleder seg til helg??

Skrevet: 08.mar.2012 / 19:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Travel..

Nå sitter jeg og prøver å finne på en overskrift... Snart skal jeg sette meg  å øve til engelskprøve...etterpå skal jeg øve til matteprøve....Så skal jeg øve på piano ( som jeg som er så genial alltid utsetter til siste dagen..) Rettere sagt har jeg det veldig travelt. Er ganske stressa egentlig. Blir gal av at jeg alltid utsetter ting, de blir jo ikke borte uansett!! Så typisk meg.

Om jeg skal klage enda mer..så er brillene mine ødelagt, de brakk i går :( Må ha nye siden hele brillestanga datt av, kjiipt. Jaja.. var veldig uheldig å fikk en ball i trynet i går :( De føyk rett av og stanga datt av :p. Kom akuratt på hvor dumt det må ha sett ut..De jeg bruker nå er de gamle brillene. Ser litt mongo ut. Skal heldigvis ikke ha de så lenge.Sorry for all klagingen i innlegget. ..

Har dere mange prøver på skolen for tiden?

Snakkes!

 

Skrevet: 06.mar.2012 / 19:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Converse bestilt!

Bestilte meg converse i går! Bestilte et par fra surfdome.com , de var veldig billige, kostet ?39.99. Det stod mellom å kjøpe hvite og mørkeblå,men jeg bestemte meg for å kjøpe mørkeblå. Har du converse? Hvilken farge ville du bestilt?

Skrevet: 05.mar.2012 / 07:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits